VIDEO „Satana“ a rupt blestemul: Piţurcă, prima victorie de când a ajuns la arabi. Fanii au avut o reacţie superbă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul selecţioner a debutat la Al-Ittihad la 31 octombrie, într-o înfrângere, 0-1 cu Hajer. El a avut nevoie de 104 zile pentru a câştiga primul meci, iar momentul a fost savurat din plin de suporterii „tigrilor“.

Oficialii lui Al-Ittihad au alergat peste două luni după Piţurcă până l-au convins să preia echipa şi au avut nevoie de răbdare şi tutun până s-au bucurat de prima victorie a echipei sub comanda românului.

Cu cuţitul la os, arabii au ajuns să vorbească, inclusiv despre un blestem care a urmărit echipa de la instalarea lui Piţurcă în funcţie! Mai mult, în lipsa rezultatelor, antrenorul de 58 de ani a fost avertizat, înaintea meciului cu Al-Faisaly, că poate fi demis, dacă nu va îndeplini obietivul fixat pentru acest sezon.

Piţi a abordat sub o mare presiune partida cu ocupanta locului 6 în prima ligă saudită şi, din fericire pentru el, a reuşit să şteargă toate nereuşitele din ultima vreme printr-o victorie categorică.

Szukala, pasă de gol. Sânmărtean, şters

Echipa românului a primit şi o mână serioasă de ajutor din partea portarului advers, Ibrahim Zaied. Acesta a avut partea sa de vină la toate cele trei goluri înscrise de Al-Ittihad:

*La primul gol, a fost ezitant, după ce Szukala a deviat cu capul pentru Al-Ghamdi, care a deschis scorul (14).

*La golul doi, a ieşit aiurea din poartă, a degajat violent într-un coechipier, iar balonul i-a revenit lui Al-Ghamdi, care a făcut 2-0 (26).

*La ultimul gol, portarul a aruncat balonul până la un coleg, care era încolţit de doi adversari. Bineînţeles, jucătorul de la Al-Faisaly a fost deposedat în spatele careului, iar acelaşi Al-Ghamdi a făcut hattrick (87).

La Al-Ittihad, Sânmărtean şi Szukala au fost integralişti, însă cel mai bun stranier a fost irakianul Saif Salman. Dacă Sânmărtean n-a strălucit, în schimb, Szukala, pe lângă pasa de gol, a avut şi o prestaţie solidă în apărare.

Fanii au strigat: „Beturka, Beturka“

Prima victorie obţinută de Al-Ittihad, după opt meciuri cu Piţurcă pe bancă, i-a încântat pe fanii „tigrilor“. În repriza a doua, aceştia au scandat, în mod repetat, numele antrenorului, strigând: „Beturka, Beturka“.

Datorită victoriei cu 3-0, Al-Ittihad a urcat un loc, până pe poziţia a 4-a, cu 27 de puncte după 15 etape. Lider e Al-Nassr cu 37 de puncte şi un meci mai puţin disputat.

VEZI PRIMELE DOUĂ GOLURI ALE MECIULUI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite