VIDEO Neymar, criticat vehement de propriul antrenor. Ce suspendare riscă fotbalistul pentru că a lovit un suporter

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei PSG, Thomas Tuchel, a criticat dur gestul lui Neymar, care a lovit un spectator după înfrângerea din finala Cupei Franţei, dîn faţa lui Rennes.

În timp ce urca scările pentru ceremonia de premiere de după finala Cupei Franţei, Neymar a fost provocat de un spectator, iar fotbalistul şi-a pierdut cumpătul şi i-a dat acestuia peste mână, după care l-a lovit peste faţă. Presa franceză scrie că fanul i-ar fi cerut internaţionalului brazilian să înveţe fotbal.

''Nu-mi place deloc. Nu este deloc normal ceea ce a făcut. Nu este posibil să faci aşa ceva, pur şi simplu nu este posibil.  Nimănui nu-i este uşor după o înfrângere, dar trebuie să dai dovadă de respect. Întotdeauna este nevoie de aşa ceva. Nu trebuie să răspunzi unei provocări a unui spectator'', a declarat Tuchel.

Fără să îşi ceară scuze, brazilianul a dat şi el o replică pe contul personal de Instagram. "Am greşit? Da. Dar nimeni nu poate rămâne indiferent"

Formaţia Rennes a învins, sâmbătă, pe Stade de France, echipa Paris Saint-Germain, la lovituri de departajare, scor 6-5, şi a câştigat Cupa Franţei, primul său trofeu după 48 de ani.

Comisia de Disciplină din Franţa se va întruni în această săptămână şi va analiza, pe baza probelor video, şi incidentul de la meciul cu Rennes. În funcţie de încadrarea faptei, se speculează că Neymar va primi o suspendare între 5 şi 8 meciuri

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite