VIDEO Donaţie de 1.000.000 de lei pentru lupta împotriva COVID-19: Mesaj transmis de vedetele sportului românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Dumitrescu e printre protagoniştii spotului difuzat în pauze publicitare la televizor
Ilie Dumitrescu e printre protagoniştii spotului difuzat în pauze publicitare la televizor

Într-o perioadă în care casele de pariuri au rămas, practic, fără obiectul muncii, evenimentele sportive fiind suspendate, o companie a venit cu o iniţiativă admirabilă.

Lider naţional în domeniul Betting & Gaming, Superbet este prima companie din industria pariurilor sportive şi a jocurilor de cazinou care pariază pe bine şi contribuie financiar pentru a susţine efortul personalului medical suprasolicitat în această perioadă. 

Suma de 1.000.000 de lei va fi folosită pentru achiziţionarea de echipamente de protecţie, atât de necesare în aceste zile profesioniştilor din sistemul sanitar naţional.

Aceasta donaţie face parte din programul de responsabilitate socială corporativă derulat de Superbet, un brand care e mereu activ şi implicat în comunitate prin acţiuni de care beneficiază români din diferite grupe de vârstă şi medii sociale. 

Mesajul grupului Superbet este prezentat în noul spot ai cărui protagonişti sunt: Mihai Leu, primul român campion mondial la box profesionist şi multiplu campion al României la raliuri; Cătălin Moroşanu, primul român care a luptat în gale K1 în Asia, Giordan Watson (CSM Oradea), primul american naturalizat pentru a juca în naţionala de baschet a României şi ciclistul Alexandru Stancu (Dinamo BikeXpert).

Dumitrescu

Această selecţie de gală a fost făcută de noul ambasador de brand al Superbet, Ilie Dumitrescu (foto), fotbalist legendar al României, component al Generaţiei de Aur, antrenor, businessman şi analist sportiv. „Am fost un jucător care a făcut diferenţa în momente cheie şi am venit alături de Superbet, un jucător care face diferenţa prin decizii de business curajoase şi prin gesturi care denotă atitudine de lider. Unul care conduce prin exemplul său. Aşa cum Superbet se poziţionează drept căpitanul din teren, tot aşa trebuie să fim şi noi, la nivel individual.” a declarat Ilie Dumitrescu. 

Echipa de management Superbet le recomandă tuturor românilor ca în această perioadă să respecte distanţarea socială, să fie extrem de exigenţi cu igiena şi să valorifice timpul pe care îl petrec în confortul propriei locuinţe prin activităţi care să îi menţină într-o formă fizică optimă şi bineînţeles, să se distreze responsabil. 

VEZI SPOTUL REALIZAT DE SUPERBET

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite