Olăroiu susţine lupta cu coronavirusul: Gest de solidaritate cu medicii de la Victor Babeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul de 50 de ani a fost, în ultima lună, în ţară, însă acum va merge în China, unde campionatul va începe la 18 aprilie. Înainte de a părăsi România, el a dorit să-şi arată aprecierea pentru munca depusă de medici în această perioadă.

Cosmin Olăroiu a făcut, în acest an, un stagiu de pregătire cu Jiangsu Suning în Emirate, însă, spre finalul lunii februarie, şi-a trimis jucătorii acasă, în aşteptarea startului campionatului chinez. 

La rândul său, tehnicianul de 50 de ani s-a întors la Bucureşti, de unde, în ultimele zile, a urmărit cum România se luptă cu coronavirus. 

Pentru a le da o mână de ajutor medicilor, Oli a luat legătura cu şefii spitalului Victor Babeş şi le-a transmis că restaurantele sale vor face mâncare pentru medici, în caz de nevoie.    

Ce a spus managerul spitalului, Emilian Imbri, la România TV?

*Primăria Capitalei a pus la dispoziţia spitalului nostru un hotel, unde în fiecare zi, cu transport asigurat, cei care lucrează la noi merg şi rămân peste noapte. Dimineaţa şi seara ei mănâncă la hotel. Prânzul este asigurat de un sponsor care se numeşte Cosmin Olăroiu! Ne-a întrebat cu ne poate ajuta şi ne-a oferit această sponsorizare de masă pentru o sută de persoane pe zi.

*Ne-a spus că peste această sponsorizare ne ajută cu orice altceva am avea nevoie. Alături de dumnealui au mai venit şi persoane să ne sponsorizeze.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite