Contra, nemulţumit de arbitrajul meciului cu Vaslui „Nu ne-au dat penalti“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cosmin Contra se plânge de maniera arbitrajului din partida dintre Petrolul Ploieşti şi FC Valsui, încheiată cu o remiză albă.

Tehnicianul formaţiei Petrolul Ploieşti, Cosmin Contra, este nemulţumit de arbitrajul meciului cu Vaslui, scor 0-0. Antrenorul „lupilor galbeni“ consideră că formaţia sa a fost privată de un penalti, în timp ce vasluienii îl laudă pe centralul meciului, Sebastian Colţescu. 

Faza pe care o reclamă Contra s-a întâmplat în minutul 16: „Mingea l-a lovit în mână pe Celeban şi, chiar dacă şi-a dus mâna la spate, a influenţat traiectoria balonului spre poartă. A fost penalti, dar sunt obişnuit să se facă greşeli împotriva noastră de când m-am întors în ţară“, este declaraţia tehnicianului Petrolului. 

„Vasluiul a venit la Ploieşti pentru un egal, ei doar s-au apărat 90 de minute. Eu credeam că se bat la titlu, nu am înţeles atitudinea lor, n-au avut nici o ocazie“, a completat Contra conform GSP.

Pe de altă parte, finanţatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, este de părere că arbitrajul a fost unul cât se poate de corect: „Am avut parte de un arbitraj excelent cum nu am văzut în acest campionat. Colţescu a fost imparţial şi a arbitrat excelent", a comentat acesta potrivit aceleiaşi surse.

Formaţia lui Viorel Hizo se situează pe locul trei în clasamentul Ligii I, cu 35 de puncte, în timp ce Petrolul ocupă poziţia a şasea, cu 31 de puncte.

Petrolul Ploieşti se pregăteşte de prima semifinală din Cupa României, programată miercuri, când se va duela cu Oţelul Galaţi. Conducerea clubului a pus la dispoziţia suporterilor zece autocare, astfel încât este anunţată prezenţa a 1.000 de suporteri la Galaţi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite