U Cluj - CFR Cluj: Derby-ul Clujului s-a încheiat la egalitate în Cupa României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De marți a început noul format din Cupa României. U Cluj a disputat prima partidă din grupă împotriva rivalilor de la CFR Cluj. Derby-ul Clujului a încheiat prima fază a noului format de cupă.

Dan Petrescu, FOTO Sportpictures
Dan Petrescu, FOTO Sportpictures

Dan Petrescu a început partida din grupele Cupei României cu mai mulți jucători schimbați în primul 11, așa cum anunța zilele trecute. Surprinzător, CFR Cluj a deschis destul de rapid scorul prin reușita lui Bîrligea din minutul 3. În repriza secundă Filip a șutat slab la poarta apărată de Sava, dar Roger a deviat mingea direct în propria poartă. Până la final, ambele echipe au ținut de rezultat și nu și-au mai creat faze importante de a marca.

Nu am fost mulțumit de prestația jucătorilor. Cred că principalul motiv e că nu au meciuri în picioare și nu au ritm. Nu-mi dau seama cum au ratat așa rău. Eu sunt corect mereu și spun adevărul. Nu a fost ce trebuie în seara asta partida.

Primele cinci minute au fost bune, restul au fost dezastru. Ne-am creat doar una-două ocazii în prima repriză, mult prea puțin. Și repriza a doua a fost la fel. Au arătat mai mult cei de la 'U' Cluj decât jucătorii noștri.", a declarat Dan Petrescu la finalul partidei. 

U Cluj și CFR Cluj fac parte din grupa C a Cupei României, grupă din care mai fac parte Rapid, Farul Constanța, CSM Alexandria și CSC Dumbrăvița. Doar echipa antrenată de Adrian Mutu a obținut 3 puncte după primul joc cu Dumbrăvița. CSM Alexandria a fost surpriza primei runde reușind să fie egala liderului din Superligă. 

Celelalte rezultate de miercuri:

Oțelul Galați - CS Mioveni 0-1
Minaur Baia Mare - FC Argeș 0-0
Petrolul Ploiești - Sepsi OSK - 1-3

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite