Top 3 cel mai bine plătiţi fotbalişti din lume. Beckham e lider

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Beckham câştigă FOTO: www.caughtoffside.com
Beckham câştigă FOTO: www.caughtoffside.com

”France Football’ a publicat în ediţia de astăzi un top al fotbaliştilor, din punct de vedere al veniturilor pe care le câştigă, din salarii şi activităţi de marketing. Lider este englezul David Beckham, mijlocaşul lui PSG, care duce acasă 36 de milioane de euro anual.

“Becks” are venituri anuale de 36 de milioane de euro, din care majoritatea provin din contracte de publicitate şi alte parteneriate de imagine. Are prime de 1,3 milioane şi un salariu de 1,7 milioane, dar trebuie menţionat ceva. În ianuarie 2013, când a semnat cu PSG, Beckham a anunţat că-şi va dona salariul de la gruparea pariziană în scopuri caritabile. 

Atacantul Barcelonei, Lionel Messi (25 de ani) este pe locul 2 în topul veniturilor, cu 35 de milioane de euro (22 de milioane de euro din publicitate, 12,5 milioane salariu anual, plus prime de 500.000 de euro), iar marele rival, Cristiano Ronaldo, îl secondează îndeaproape, cu 30 de milioane de euro. 

Extrema portugheză câştigă cei mai mulţi bani tot din publicitate, 16,5 milioane de euro, la care se adaugă salariul de 13 milioane de euro şi primele de 500.000 de euro. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite