„Ţiganii rapidişti“, reacţie după declaraţiile lui Becali: Ce spun despre venirea FCSB-ului în Giuleşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rapid

În stilul său caracteristic, Gigi Becali a dorit să le facă un compliment rapidiştilor, catalogându-i drept „ţigani civilizaţi“. Asta într-un moment în care a propus ca FCSB – CFR Cluj, în ultima etapă din play-off, să se joace pe Giuleşti.

Gigi Becali a oferit o serie de declaraţii şocante astăzi, într-o intervenţie la Pro Arena. După cum Adevărul a scris aici, patronul FCSB, entuziasmat de forma echipei sale, ajunsă la 2 puncte de liderul CFR Cluj, a „tras“ în ministrul Apărării, Vasile Dâncu, şi a ameninţat Guvernul cu un protest organizat de partidul AUR. 

Mai mult, când a fost întrebat unde se poate juca, totuşi, FCSB – CFR Cluj, în condiţiile în care Arena Naţională e indisponibilă, iar FCSB a fost interzisă pe Ghencea, latifundiarul a propus o variantă-bombă: Stadionul Rapid din Giuleşti. 

„Rapidiştii au o galerie aşa cum sunt ei. Ţigani, ţigani, dar sunt civilizaţi oamenii. Mă gândesc să vorbească fanii noştri cu ei şi să încercăm asta“, a spus Becali. La scurt timp după această afirmaţie, Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, a reacţionat într-o declaraţie oferită pentru gsp.ro în care a lăsat de înţeles că fanii giuleşteni nu s-ar opune venirii FCSB-ului pe stadionul lor pentru derby-ul cu CFR Cluj.

Ce a spus liderul galeriei rapidiste?

*Nu e problema noastră, a galeriei, ce evenimente se desfăşoară pe stadionul Giuleşti, care e construit din bani publici. Treaba noastră e să încurajăm echipa la fiecare meci.

*Nu trebuie să mă sune Mustaţă (n.r. – şeful galeriei FCSB) pe mine. Nu e treaba noastră ce vor Mustaţă şi Gigi. Noi nu ne putem implica într-o asemenea problemă. Există o lege şi sunt persoane abilitate care se ocupă cu stadion. Ei nu pot da cu piciorul banilor. Dacă cineva vrea să organizeze un eveniment pe acest stadion, nu e problema noastră. Nu ne interesează.

*Noi suntem galeria Rapidului şi datoria noastră este să susţinem echipa la toate evenimentele. Nu e problema noastră cine vrea să joace pe Giuleşti. Nu ne putem opune.

*E un stadion făcut din bani publici şi poate să joace oricine. Asta ar trebui să înţeleagă şi cei de la CSA Steaua. Stadionul trebuie întreţinut şi pentru asta e nevoie de bani. Iar pentru bani e nevoie să se organizeze evenimente.

10.000 de euro ar trebui să plătească FCSB pentru a închiria arena din Giuleşti. Suma ar creşte, dacă meciul cu CFR Cluj se va disputa sub lumina reflectoarelor.  
SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite