Tecău, imaginea unui brand prestigios: ce contract a semnat jucătorul care a câştigat Wimbledon la dublu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parteneriatul cu Horia Tecău a debutat printr-o sedinţă foto pentru colecţia de toamnă-iarnă 2015. Shooting-ul a fost realizat în România.

Marina Yachting, unul dintre cele mai renumite brand-uri premium, ce a setat standardele de calitate şi eleganţă sportivă din momentul în care şi-a începutul povestea în Genova în anul 1878, investeşte în consolidarea prezenţei pe piaţa locală, prin asocierea cu cel mai bine cotat tenismen român în clasamentul ATP la ora actuală - Horia Tecău. 

Parteneriatul cu Horia Tecău a debutat printr-o sedinţă foto pentru colecţia de toamnă-iarnă 2015. Shooting-ul a fost realizat în România. Asocierea de imagine este o premieră la nivel mondial pentru Marina Yachting şi are rolul de a familiariza publicul din România cu colecţiile celebrului brand genovez, care propun piese pret-a-porter de inspiraţie navy pentru ţinutele casual de zi cu zi. 

”Parteneriatul cu Horia Tecău este o dovadă clară a faptului că România este o piaţă strategică pentru Marina Yachting. De aceea am investit nu doar în a aduce acest brand în România, ci şi în a le confirma românilor, prin această asociere, că Marina Yachting doreşte să se integreze în ADN-ul valorilor noastre, conform cărora calitatea vieţii este dată de suma pasiunilor în care investim şi care ne reprezintă. Este un pas curajos, completat de intenţia noastră de a extinde reţeaua de magazine în viitorul apropiat, tocmai deoarece clienţii noştri au înteles că Marina Yachting nu este doar pentru sailing, ci este despre libertatea de a purta cu elegantă pasiunea, în fiecare zi. Iar Horia este un exemplu perfect de cum putem face asta.” a declarat Gina Comănescu, reprezentant Marina Yachting România.

”Adevărata eleganţă vine din faptul că în fiecare zi putem, prin mici detalii, să ne manifestăm pasiunile. Marea m-a fascinat întotdeauna prin respectul pe care îl impune şi prin maiestuozitatea ei. Plecând de la această convingere, asocierea cu Marina Yachting a fost naturală, acest brand întruchipând toate atributele pe care vreau să le transmit la rândul meu publicului din România”, a declarat Horia Tecău. 

Marina Yachting este prezent în 11 ţări în întreaga lume cu 35 de magazine. Cele două magazine din România - la Mega Mall şi în galeria hotelului Vega din Mamaia - au o suprafaţă totală de peste 210 metri pătraţi. Pentru anul 2016, Marina Yachting plănuieşte consolidarea prezenţei locale cu cel puţin încă un magazin. 

Despre Marina Yachting

Cu rădăcini care merg până în secolul XVIII, la Genoa, unul dintre cele mai aglomerate porturi din Europa, brand-ul Marina Yachting combină stilul modern italian cu inspiraţia şi tradiţia istoriei sale în arta navigaţiei autentice. Celebra jachetă cu doi nasturi setează standardele unui stil unic, combinat cu funcţionalitatea sa pe mare. Marina Yachting este un brand cu inspiraţie marină, pozitionat in segmentul high-end de îmbrăcăminte casual, ce setează standardele de calitate şi eleganţă sportivă începând cu 1878 şi până astăzi. Sloganul brandului este “The Original Italian Marine Lifestyle Brand Since 1878”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite