Stuttgart s-a calificat în finala Cupei Germaniei cu Alexandru Maxim titular

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VfB Stuttgart s-a calificat în finala Cupei Germaniei FOTO Reuters
VfB Stuttgart s-a calificat în finala Cupei Germaniei FOTO Reuters

VfB Stuttgart a învins-o miercuri pe Freiburg (2-1) şi s-a calificat în ultimul act al Cupei Germaniei, într-un meci în care Alexandru Maxim a făcut parte din echipa de start a formaţiei gazdă.

VfB Stuttgart a deschis scorul încă de la debutul meciului, prin Arthur Boka (9'), însă Freiberg a reuşit egalarea trei minute mai târziu graţie lui Jan Rosenthal. Tabela a fost închisă încă din prima repriză de Martin Harnik (29'), care a decis calificarea lui Stuttgart în finala Cupei Germaniei. 

Fostul mijlocaş de la Pandurii Târgu-Jiu, Alexandru Maxim, a bifat deja şase apariţii în tricoul grupării nemţeşti şi a marcat primul său gol în Bundesliga la finalul lunii martie, într-o partidă pe care Stuttgart a pierdut-o în faţa Borussiei Dortmund (1-2). Echipa lui Maxim o va înfrunta pe Bayern München în finala Cupei Germaniei, ultimul act fiind programat pe 1 iunie, la Berlin. Mai mult, Stuttgart se califică în Europa League în urma acestei partide, datorită faptului că Bayern merge în Champions League.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite