Snooker Masters vine în România: 32 de jucători se vor lupta pentru premiul cel mare. Tot ce trebuie să ştii despre turneu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Snooker

Începând de joi, Bucureştiul va fi gazda unui eveniment care se va ridica la standardele celor mai importante competiţii din Europa.

SwissPartners RST Snooker Masters e turneul cu cele mai mari premii oferite vreodată în România la o competiţie de snooker. La Masters-ul bucureştean vor participa 32 dintre cei mai buni jucători din întreagă ţară, jucători care au în palmares performanţe notabile la campionate europene şi mondiale, inclusiv la turnee din circuitul mondial profesionist.  

Turneul va fi organizat în perioada 12-15 martie 2015 în Clubul TAC Biliard din Bucureşti şi se va ridica la standardele celor mai importante turnee din Europa.

Cei 32 de jucători vor fi împărţiţi în opt grupe. Apoi, competiţia se va disputa după următorul program:

*În zilele de joi şi vineri, începând cu ora 10.00, se vor desfăşura cele 48 de meciuri din faza grupelor în urma cărora se va stabili clasamentul acestora. Primii doi clasaţi din fiecare grupă se vor califica în optimile de finală. 

*Sâmbătă se vor desfăşura optimile de finală, pe parcursul a două sesiuni (prima sesiune - ora 12.00; cea de-a doua sesiune ora 15.00). 

*Tot sâmbătă, toate cele patru sferturi de finală vor începe la ora 18.30. 

*Cele două semifinale sunt rezervate zilei de duminică, începând cu ora 11.00. 

*La ora 16.00 va începe marea finală a competiţiei, în urma căreia se va desemna primul câştigător al Masters-ului de la Bucureşti. Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc, duminică, 15 martie, la ora 19.00.

Mai multe amănunte puteţi găsi pe site-ul www.realsnooker.ro şi pe pagina de Facebook a Asociaţiei Real Snooker Tour.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite