Simona Halep, refuzată la un turneu! Motivul? „A cerut prea mulți bani pentru participare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turneul canadian, dotat cu premii în valoare de 251.750 de dolari se desfășoară în această săptămână. Potrivit publicației canadiene La Voix de l’Est, Simona Halep s-a arătat interesată să joace la Granby, însă românca ar fi cerut un bonus de participare mult prea mare, scrie ProSport.

Simona abia așteaptă startul turneului de la US Open
Simona abia așteaptă startul turneului de la US Open

”Fostul număr 1 mondial Simona Halep a fost aproape să participe la Campionatele Băncii Naționale, săptămâna aceasta. Sportiva care a strâns 40 de milioane de dolari din premii s-a arătat interesat în urmă cu câteva săptămâni, dar Tennis Canada a refuzat să îndeplinească una dintre cerințele ei, a dezvăluit jurnalistul Mario Brisebois pentru site-ul Tennis Canada.

Richard Quirion, directorul Campionatelor Băncii Naționale, denumirea oficială a turneului de la Granby, ar fi confirmat informația! ” În mod clar, Halep cerea bani, mulți bani, să vină la Granby! O practică destul de comună în lumea tenisului, mai ales la nivelul turneelor WTA 250″, a anunțat jurnalistul canadian.

Jucătoarele de tenis de top primesc, de obicei, bonusuri pentru participarea la anumite turnee, denumite garanții de participare. Sumele ajung la 100.000 - 150.000 de dolari.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite