Simona Halep, interviu altfel. Dezvăluiri picante. A dansat două ore la o petrecere pe o plajă din Mexic - VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (nr 6 WTA) a fost provocată de Tennis.com să răspundă unor întrebări inedite. Românca, reținută de obicei, a acceptat să facă dezvăluiri din viața sa extrasportivă. Înainte de izbucnirea pandemiei, jucătoarele de tenis mergeau frecvent la tradiționalele petreceri care precedau turneele de tenis. „Care a fost cea mai nebună petrecere a jucătoarelor de tenis la care ai luat parte?”, a fost bilețelul tras de Simo cu întrebarea celor de la Tennis.com, la care Halep nu a ezitat să răspundă.

Simona Halep a câștigat recent turneul de la Toronto. Foto: Gettyimages
Simona Halep a câștigat recent turneul de la Toronto. Foto: Gettyimages

Simona și-a amintit că a participat la o petrecere de pomină în Mexic: „A trebuit să dansăm două ore fără oprire pe plaja din Acapulco! A fost distractiv!”, a declarat Simona Halep, potrivit Proport.

Un alt moment inedit al interviului, pe care Simona Halep l-a acordat într-o mașinuță similară celor de pe terenurile de golf, a fost când românca a trebuit să spună ce compliment și-ar autoadresa: „Un compliment pe care mi l-aș face? Că sunt sinceră!”.

Simona a refuzat să fredoneze o melodie atânci când a fost rugată să o facă, iar când a tras bilețelul potrivit căruia trebuia să povestească cine a fost întâiul ei iubit, a spus că a a trecut prea multă vreme de atunci și nu-și mai amintește primul ”crush”.

Românca s-a arătat mulțumită că este sănătoasă și că încă mai poate juca tenis și a admis că își pierde câteodată controlul în afara terenului de joc: ”Câteodată nu pot să mă controlez”.

După ce a câștigat turneul de la Toronto, Simona Halep a avut dureri la ambele picioare și a decis să se retragă din cadrul turneului de la Cincinnati, pentru a se menaja înaintea Grand Slam-ului de la US Open (29 august - 11 septembrie).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite