Serena, replică perfectă pentru Ţiriac: Încă o victorie categorică! Williams, fără set pierdut la Melbourne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis (FRT) a spus, la începutul anului, că fostul lider WTA ar trebui să se retragă, dacă ar avea decenţă! La ce arată, deocamdată, în Australia, nu există nimic indecent, în ceea ce face americanca de 39 de ani.

La fel ca Simona Halep (2 WTA), Serena Williams (11 WTA) şi-a început sezonul, la Adelaide, în cadrul demonstrativului organizat, vinerea trecută. Şi, din nou, la fel ca Simona în duelul cu Barty (1 WTA), cea mai mică dintre surorile Williams a câştigat în super tiebreak, trecând de Naomi Osaka (3 WTA): 6-2, 2-6, 10-7.

Ajunsă la Melbourne, după perioada de carantină parţială de la Adelaide, Serena Williams joacă, în aceste zile, la Yarra Valley Classic. La fel ca Gippsland Trophy, unde e înscrisă Halep, şi această competiţie e de categoria WTA 500. Şi, deocamdată, Serena are prestaţii destul de bune, dătătoare de speranţe pentru ea, înainte de Australian Open (8-21 februarie).

În primul meci, americanca a trecut de Daria Gavrilova (452 WTA), scor 6-1, 6-4. Iar astăzi, a eliminat-o pe Tsvetana Pironkova (33 de ani, 137 WTA), scor 6-1, 6-4.

În sferturi, joi, Serena Williams va juca fie cu Pliskova (6 WTA), fie cu Collins (46 WTA). Indiferent de adversară, următorul meci, în care va întâlni o jucătoare mult mai bine clasată, va arăta nivelul la care se află acum Serena. Această a câştigat ultimul Grand Slam chiar la Melbourne, în 2017, pe când era deja însărcinată, în a 7-a săptămână. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite