Santos i-a propus lui Pele să revină pe teren la 70 de ani!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Publicaţia braziliană ”Folha” susţine că oficialii grupării FC Santos i-au propus fostului fotbalist Pele să evolueze pentru această echipă la ediţia din acest an a Campionatului Mondial al cluburilor, ce va avea loc în luna decembrie, în Japonia, informează site-ul Sport.es.

Potrivit ”Folha”, propunerea a venit din partea preşedintelui clubului FC Santos, Luis Alvaro de Oliveira Ribeiro, în timpul unei reuniuni a conducerii grupării braziliene. Publicaţia susţine că Pele, care şi-a început cariera la FC Santos, s-a arătat interesat de idee şi a spus că are nevoie de timp pentru a se antrena.

"Deşi subiectul a fost tratat până acum în glumă, conducătorul departamentului de marketing al FC Santos, Armenio Neto, a declarat pentru ”Folha” că nu poate fi exclusă ipoteza participării lui Pele la Campionatul Mondial al cluburilor. Potrivit acestuia, FC Santos doreşte astfel să întărească legăturile între această grupare şi imaginea celui mai faimos fotbalist brazilian din toate timpurile, iar o prezenţă a acestuia la competiţia din Japonia ar fi o importantă parte a strategiei de marketing", scrie Sport.es.

Totuşi, Armenio Neto a menţionat că ideea depinde şi de antrenorul Muricy Ramalho: "Depinde şi de poziţia lui Muricy. Dacă el crede că Pele poate fi de ajutor pentru echipă, de ce nu?".
Publicaţia braziliană menţionează, de asemenea, să subiectul se va discuta din nou săptămâna viitoare, când Pele va reveni din Anglia, unde va asista la meciul amical Manchester United - New York Cosmos.

Pele (70 de ani) a jucat 18 ani la FC Santos, în perioada 1956-1974, şi doi ani la New York Cosmos (1975-1977).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite