Săndoi, amintiri din perioada Generaţiei de Aur: „Eu cu Gică Popescu am fost cel mai bun cuplu de fundaşi centrali”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
emil sandoi chindia

Emil Săndoi, antrenorul Chindiei Târgovişte, speră să debuteze cu dreptul în noul sezonul al Ligii 1, împotriva proaspăt promovatei Rapid Bucureşti.

Duminică, de la 21:30, Rapid va debuta în noul sezon împotriva Chindiei. Un adversar care pare abordabil doar la prima vedere pentru că Emil Săndoi a construit o echipă foarte bună la Târgovişte. O grupare care, sezonul trecut, s-a aflat la un pas de play-off şi apoi a disputat barajul cu Viitorul, scor 2-3, actuala Farul, pentru desemnarea echipei care a întâlnit Sepsi în cel de-al doilea baraj pentru Conference League. 

Pentru a-şi motiva jucătorii înaintea partidei cu giuleştenii, fostul jucător oltean şi-a readus aminte că, alături de Gică Popescu, a format unul dintre cele mai bune cupluri de fundaşi centrali.“Mereu mi-a placut sa joc in Giulesti. De data aceasta vom juca pe Arena Nationala. Si eu si jucatorii mei, vom fi motivati de atmosfera de acolo. In acea atmosfera ne bucuram sa fim mai puternici", a spus antrenorul echipei care, de asemenea, şi-a prezentat noul echipament şi noul sponsor, compania Pro Activ.

Întrebat la conferinţa de presă care a fost cel mai de succes cuplu de fundaşi centrali pe care l-a văzut, Emil Săndoi nu a stat pe gânduri: “Eu şi Gică Popescu”. 

sandoi

Pe de cealaltă parte, Rapid mizează pe experienţa jucătorilor cu care s-a întărit în pauza competiţională:  Rareş Ilie, Săpunaru, Dragoş Grigore, Junior Morais, Albu, Claudiu Belu şi Crepulja 4.

Lotul Rapidului pentru sezonul 2021-2022. 

Portari: Horaţiu Moldovan, Virgil Drăghia, Valentin Mărgărit

Fundaşi: Anestis Nastos, Luca Florică, Cristian Ignat, Junior Morais, Lucian Goge, Enrichi Finica, Alexandru Gheorghe, Mircea Leasă, Cristian Săpunaru, Dragoş Grigore, Alexandru Dandea, Claudiu Belu, Alexandru Despa

Mijlocaşi: Saifeddine Alami, Bogdan Barbu, Alexandru Albu, Raul Costin, Alin Demici, Cătălin Hlistei, Ştefan Pănoiu, Ljuban Crepulja

Atacanţi: Adrian Bălan, Rareş Ilie, Romario Moise, Antonio Sefer, Nicolae Carnat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite