S-a stabilit finala masculină de la Australian Open: Djokovici va avea un adversar redutabil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev

A doua semifinală i-a adus faţă în faţă pe rusul Daniil Medvedev (4 ATP) şi pe grecul Stefanos Tsitsipas (6 ATP), iar învingătorul s-a decis după un duel aprig.

Dacă finala feminină, în care se vor întâlni Naomi Osaka (3 WTA) şi Jennifer Brady (24 WTA) e programată pentru sâmbătă (ora 10.30, Eurosport), în schimb, ultimul act al probei masculine, care va avea loc duminică (ora 10.30, Eurosport), va încheia, în mod oficial, primul Grand Slam din 2021.

Iar pe „Rod Laver Arena“ se vor înfrunta Novak Djokovici (1 ATP) şi Daniil Medvedev (4 ATP). Rusul a triumfat, astăzi, în a doua semifinală de la proba masculină, trecând de Stefanos Tsitsipas (6 ATP), scor 6-4, 6-2, 7-5.

Astfel, Djokovici şi Medvedev se vor întâlni pentru a 8-a oară. În acest moment, bilanţul e extrem de strâns, sârbul de 33 de ani având 4-3.

La Melbourne, Nole e mare favorit, în condiţiile în care a cucerit trofeul de opt ori până acum, inclusiv în ultimele două sezoane. 

Medvedev, în schimb, n-are niciun trofeu major în palmares şi se află la prima sa finală la Australian Open. În trecut, rusul de 25 de ani a mai avut o finală de Grand Slam la US Open 2019, pierdută la Rafael Nadal, scor 5-7, 3-6, 7-5, 6-4, 4-6.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite