S-a întors lumea cu fundul în sus! Anamaria Prodan îl învaţă fotbal pe Niculescu şi îl face „varză“: „N-are nimic în cap“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În campionatul românesc totul e posibil. Ultima anomalie: o tipă care a apărut goală în Playboy a ajuns în fruntea unei echipe de tradiţii, „U" Cluj, iar acum a avut o ieşire care te lasă mut.

Universitatea Cluj a fost învinsă, scor 2-6, de Pandurii, în primul meci din noul sezon.

Înfrângerea severă a stârnit o reacţie dură din partea Anamariei Prodan, „paraşutată" peste noapte în conducerea „şepcilor roşii".

„N-am avut un traseu de joc şi ne-am mulţumit să ne apărăm în zonă. Claudiu (n.r. - Niculescu) şi-a asumat tot ce a ţinut de pregătire. N-am văzut aşa ceva nici în Liga a 3-a. Eu am o altă viziune asupra fotbalului. O să discut şi eu cu jucătorii. Va fi o discuţie dură, o să iasă mare scandal", a spus Anamaria Prodan imediat după joc.

Ce a replicat Niculescu?

„Eu nu cred despre mine că aş fi Mourinho sau Guardiola, însă am totuşi 25 de ani în fotbal, dintre care 20 la nivel înalt. Ar trebui să se înţeleagă că noi încercăm la Cluj să facem fotbal, nu «Tezaur folcloric»! U Cluj n-are lotul lui Bayern, nici măcar al Vasluiului, eu lucrez cu ce mi s-a pus la dispoziţie şi o fac cu plăcere. Întotdeauna am respectat femeile, indiferent de domeniul în care lucrează, şi cer acelaşi respect. La U Cluj nu facem reality-show, vrem să jucăm fotbal, dar pentru asta e nevoie de încredere. Accept doar criticile care vin din partea unor oameni de fotbal ce se pricep la fenomen", a replicat Claudiu Niculescu în „Gazeta de duminică"

Prodan, ieşire de mahalagioacă

După ce a văzut afirmaţiile lui „Clau-gol", Anamaria Prodan a avut o reacţie incredibilă.

„Îmi pare rău de Claudiu Niculescu. Degeaba are 20 de ani în fotbal, se vede că nu i-a rămas nimic în cap. Îi urez să apuce 100 de ani în fotbal, dar nu criticând în termeni golăneşti conducerea clubului care l-a angajat. Orice conducător poate să-şi critice echipa. Antrenorul nu are cum să judece conducătorul", şi-a început Prodan discursul halucinant!

„Eu nu pot să mă supăr pe Niculescu, deoarece nu e antrenorul principal al echipei, chiar dacă are aceste aspiraţii. Nu poţi să antrenezi sau să faci comentarii când nu ai licenţă Pro. Poţi, în schimb, să ajuţi antrenorul principal, s- pui copete, dacă la asta te pricepi. Este frumos să-ţi doreşti să conduci o firmă uriaşă, dar dacă n-ai studii, n-ai cum să o faci", a continuat Prodan cu jignirile.

„Mă distrează declaraţiile lui Niculescu. Cred că e mai bine să mă lase pe mine să vorbesc, deoarece am aproape 40 de ani în TV, pentru că acolo m-am născut, şi destui în fotbal. Iar dacă vorbeşte despre fotbal, mai bine nu vorbeşte. Pe Niculescu nu-l recomandă rezultatele. Şi dacă nici şcoală nu are, atunci e greu să vorbească", a închieat Prodan, potrivit gsp.ro

De ce ruşinos ca Prodan să-l atace pe Niculescu?

*Pentru că Niculescu e unul dintre cei mai mari golghteri ai Ligii I, având peste 200 de goluri în carieră.

*Pentru că Niculescu a câştigat cam tot ce se putea câştiga în fotbalul românesc, având trei titluri, trei Cupe ale României şi o Supercupă.

*Pentru că lui Niculescu i s-a cântat de opt ori imnul, el bifând opt selecţii la echipa naţională a României.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite