Ronaldo, refuzat de trei coechipieri la cina dată după ce a intrat în istorie. Cine sunt aceștia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Singurul marcator la cinci ediții diferite ale Cupei Mondiale, Cristiano Ronaldo și-a invitat coechiperii și staff-ul naționalei Portugaliei la o cină prin care să sărbătorească reușia istorică. Însă 3 dintre aceștia au refuzat să meargă la masă.

Ronaldo (37 de ani) și-a răsplătit coechipierii pentru victoria Portugaliei cu Ghana, scor 3-2, din cadrul Grupei H de la Cupa Mondială din Qatar. Potrivit presei britanice, Ronaldo și-a invitat toți colegii pentru a lua cina împreună la restaurantul de lux Tatel de Doha, iar nota a fost achitată integral de superstarul portughez.

Totuși, din cei 25 de colegi ai lui Ronaldo, trei au refuzat invitația. Este vorba de Jose Sa, portarul lui Wolves, și Bernardo Silva și Joao Cancelo, starurile lui Manchester City. Aceștia sunt însoțiți de familiile lor pe durata turneului din Qatar și au preferat să petreacă timp alături de cei dragi, în detrimentul cinei oferite de Ronaldo.

Tot după meciul cu Ghana, pe rețelele sociale au apărut câteva imagini cu Ronaldo, care au făcut rapid înconjurul lumii. CR7 a fost surprins, pe teren, în timp ce și-a băgat mâna în șort. După câteva secunde, atacantul a scos mâna din pantaloni și a băgat ceva în gură, iar ulterior a început să mestece.

Cristiano Ronaldo a înscris contra Ghanei și a intrat în istoria Cupei Mondiale. Foto EPA EFE
Cristiano Ronaldo a înscris contra Ghanei și a intrat în istoria Cupei Mondiale. Foto EPA EFE

Din imagini nu se poate deduce ce a mâncat Ronaldo, dar, cel mai probabil, a fost vorba despre o bucată de baton energizant.

Fotbalistul portughez a devenit joi cel mai vârstnic marcator la Cupa Mondială de fotbal, după camerunezul Roger Milla, informează EFE. Starul lusitan, care are 37 de ani, a marcat din penalty primul gol al partidei pe care Portugalia a câştigat-o cu 3-2 în faţa Ghanei la CM Qatar 2022.

Al doilea cel mai vârstnic marcator la Cupa Mondială 

Ronaldo a înscris chiar în ziua în care FIFA l-a omagiat pe Milla, înainta meciului dintre Camerun şi Elveţia (0-1), pentru golul marcat în 1994 împotriva Rusiei, când camerunezul avea 42 de ani.

Roger Milla a primit joi o plachetă din mâinile preşedintelui FIFA, Gianni Infantino, în prezenţa preşedintelui Federaţiei cameruneze, Samuel Eto'o. La Cupa Mondială din 1990, Camerunul a învins România cu scorul de 2-1, ambele goluri ale africanilor fiind marcate de Roger Milla, care avea atunci 38 de ani.

CM Qatar 2022, Grupa H, program

24 noiembrie

Uruguay - Coreea de Sud 0-0

Portugalia - Ghana 3-2

28 noiembrie

Coreea de Sud - Ghana, ora 15:00, TVR 1

Portugalia - Uruguay, ora 21:00, TVR 1

2 decembrie

Coreea de Sud - Portugalia, ora 17:00, TVR 1

Ghana - Uruguay, ora 17:00, TVR 2

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite