România asistă la prăbușirea unui brand fotbalistic: Un club de tradiție, lăsat fără licență de FRF

0
Publicat:

FC Braşov nu a primit licenţa pentru participarea în ediţia 2023-2024 a Ligii a II-a din partea Administraţiei de Licenţiere din cadrul Federaţiei Române de Fotbal şi a atacat decizia la Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Ioan Neculaie, fostul patron al clubului FC Brașov, a contribuit la prăbușirea echipei
Ioan Neculaie, fostul patron al clubului FC Brașov, a contribuit la prăbușirea echipei

"Asociaţia Clubul Sportiv Fotbal Club Braşov - Steagul Renaşte a contestat la TAS hotărârile Comisiilor de licenţiere, iar soluţionarea acestui recurs va avea loc până cel târziu la data de 30 iulie 2023. În cazul în care Asociaţia Clubul Sportiv Fotbal Club Braşov - Steagul Renaşte primeşte un răspuns favorabil din partea TAS vom reveni cu o actualizare a informaţiilor", se menţionează pe site-ul său oficial al FRF.

Administraţia de Licenţiere a anunţat că luni, 10 iulie, a fost ultima zi de funcţionare a Comisiei de Apel pentru acordarea licenţei cluburilor în procesul de certificare Liga a II-a.

Astfel, au primit licenţa pentru participarea în campionatul Ligii a II-a, sezonul 2023-2024, 18 cluburi: CSA Steaua, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Progresul Spartac, Unirea Slobozia, Csikszereda Miercurea Ciuc, CSC 1599 Şelimbăr, CSC Dumbrăviţa, Concordia Chiajna, CSM Slatina, Metaloglobus Bucureşti, Unirea Dej, Ripensia Timişoara, Politehnica Timişoara, Ceahlăul Piatra Neamţ, CS Tunari, CSM Alexandria, CSM Reşiţa şi Corvinul Hunedoara.

De asemenea, alte patru cluburi au obţinut licenţa de Liga I şi, implicit, certificatul pentru participarea în Liga a II-a, ediţia 2023-2024: FC Buzău, FC Argeş, Chindia Târgovişte şi CS Mioveni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite