Riscă CFR Cluj să intre în insolvenţă? Prima reacţie a echipei din Gruia: Situaţia fotbalului românesc nu e ideală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Balaj, preşedintele CFR Cluj
Cristian Balaj, preşedintele CFR Cluj

CFR Cluj are probleme econimice, iar Gazeta Sporturilor a dezvăluit azi, că s-ar dori intrarea în insolvenţă a clubului. După articolul GSP, Cristi Balaj, preşedintele echipei din Gruia, a susţinut o conferinţă de presă şi a ţinut să precizeze că exclude orice plan de insolvenţă.

„E exclus subiectul insolvenţei în cadrul clubului. Nu s-a pus problema. Suntem preocupaţi de creşterea performanţei şi de optimizarea raportului performanţă – cheltuieli.” a transmis Cristi Balaj.

Acesta a spus că există un singur salariu restant la nivelul jucătorilor, deşi surse ale publicaţiei GSP.ro, au transmis că sunt restanţe salariale de 3 luni.

Cristi Balaj, despre situaţia financiară de la CFR Cluj: „Nu vă ascund că avem discuţii cu echipe care sunt interesate de jucători de la clubul nostru”

„Situaţia fotbalului românesc nu e ideală şi oarecum ne aliniem la ce e în sport. Am discutat cu acţionarii şi conducerea şi m-au asigurat că vom optimiza în cel mai scurt timp raportul cheltuieli-performanţă. Există anumite datorii eşalonate şi clubul şi-a onorat plăţile. Jucătorii au restanţă un salariu, iar la finalul lunii se va achita acest salariu. 

Totul depinde foarte mult de performanţele din perioada următoare din cupele europene. Nu vă ascund că avem discuţii cu echipe care sunt interesate de jucători de la clubul nostru. În iarnă trebuie să facem o analiză clară. Avem jucători pe care nu-i folosim, dar îi plătim. E o situaţie pe care am găsit-o la club. Avem o listă foarte mare şi e important ca jucătorii care nu prind echipa să se ducă să joace. Încă nu am discutat despre nume”, a spus Balaj la conferinţa de presă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite