Răzvan Burleanu, ironizat după prezența la Mondialul din Qatar

0
Publicat:

Apariția lui Răzvan Burleanu în loja stadionului de la partida Brazilia - Elveția 1-0, de la Campionatul Mondial Qatar 2022, alături de mai multe legende ale fotbalului, a dat naștere la multe reacții ironice ale microbiștilor.

Răzvan Burleanu, la CM din Qatar FOTO Twitter
Răzvan Burleanu, la CM din Qatar FOTO Twitter

Șeful Federației Române de Fotbal a stat în zona VIP de pe „Stadium 974” din Qatar, lângă nume precum George Weah, președintele Liberiei și fost mare atacant, Roberto Carlos, Kaka, Ronaldo, Cafu, Arsene Wenger, Diego Simeone sau Youri Djorkaeff. În timpul meciului, camerele au arătat imagini cu tribuna oficială, unde s-a văzut și președintele FRF, Răzvan Burleanu, asistând la partidă din fața marilor vedete braziliene.

„Asta trebuie să facem ca să-i batem!”, a comentat Mihai Stoica, după ce a văzut imaginile cu președintele Federației Române de Fotbal în loja stadionului din Qatar unde s-a jucat meciul dintre Brazilia - Elveția de la Campionatul Mondial, unde echipa României s-a calificat.

„România nu e la Mondiale, dar Burleanu e! Asta-nseamnă să fi președinte!“, este un mesaj care circulă pe Twiter.

„Legenda Răzvan Burleanu. Primul român care câștigă de două ori Balonul de Aur“, a fost un alt mesaj ironic la adresa președintelui Federației Române de Fotbal.

„La pauza vor cere amandoi autografe“

Și cititorii Gazetei Sporturilor l-au luat în bășcălie pe Burleanu.

Doi dintre cei mai mari fundași laterali din istoria naționalei Selecao: Cafu (52 de ani) și Roberto Carlos (49 de ani) s-au bucurat sa fie băgați in seama, si - cu ocazia asta filmați - numai din cauza amplasării clar strategice in vecinatatea lui Razvan Burleanu. La pauza vor cere amandoi autografe. - 666piturca FRF e la Mondial, doar Nationala lipsește...”, a comentat utilizatatorul „steaua.libera“.

„Face lobby ca sa organizam Campionatul Mondial de Microfotbal” - a scris „dobrin“.

Burleanu anunțase de săptămâna trecută că va merge în Qatar: „Mi-aş fi dorit să fiu prezent zi de zi acolo. Din păcate, nu s-a putut. Voi ajunge săptămâna viitoare, fiindcă avem foarte multe întâlniri ale FIFA organizate în această perioadă”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite