Raul Rusescu despre returul Steaua - Ajax: „O să jucăm şi pentru Neşu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raul Rusescu, golgheterul Stelei FOTO Reuters
Raul Rusescu, golgheterul Stelei FOTO Reuters

Laurenţiu Reghecampf şi Raul Rusescu au susţinut în cursul zilei de miercuri conferinţa de presă dinaintea returului cu Ajax Amsterdam, programat pe Arena Naţională, începând cu ora 22.00.

Tehnicianul echipei din Ghencea a prefaţat manşa secundă din şaisprezecimile Europa League, când Steaua trebuie să îndrepte înfrângerea din tur (2-0). Laurenţiu Reghecampf a vorbit despre problema biletelor, respectiv faptul că în urma meciului pierdut de roş-albaştri în deplasare, mulţi suporteri şi-au retras biletele rezervate: 

„Ne dorim foarte mult să ne bucurăm de un public numeros. Indiferent câţi oameni vor veni la acest meci, noi suntem fericiţi că facem parte din acest colectiv, suntem cea mai iubită echipă, chiar dacă nu vor veni cu Ajax 50.000 de oameni. Întâlnim o echipă de posesie, cu jucători de mare valoare. Totuşi, ne dorim ca mâine să sărbătorim calificarea alături de fani. Obiectivul nostru este să jucăm cândva o finală de Champions sau Europa League“.

„Gazonul nu arată cum ar trebui, dar nici pe Amsterdam Arena nu a fost foarte bun“

Antrenorul steliştilor nu a lăsat necomentat nici subiectul sensibil legat de Arena Naţională, unde terenul arată îngrijorător: „Dacă starea gazonului nu va fi foarte bună, nu va fi o problemă, trebuie să ne adaptăm cât mai repede. Terenul nu arată aşa cum ar trebui, din cauza faptului că s-au jucat foarte multe partide pe el şi au fost nişte probleme cu acoperişul. Oricum, nici pe Amsterdam Arena nu a fost foarte bun“.

„Vreau să fiu mulţumit după ce voi ieşi de pe teren“

După ce a suferit o fractură a piramidei nazale în amicalul din Turcia, cu Sturm Graz (3-3), Łukasz Szukała este  apt pentru joc. „El s-a antrenat normal, probabil va fi pe teren, rămâne de văzut. Eu consider că trebuie să intre pe teren jucătorii care sunt 100% pregătiţi pentru un asemenea meci. Cred că jucătorii care vor evolua vor face faţă“, a conchis Reghecampf.

„Suntem pregătiţi să jucăm la victorie şi să remontăm scorul din tur la Bucureşti. La Amsterdam nu am făcut un meci bun, am avut ocazii, altfel stăteau lucrurile la 2-1. Vreau să fiu mulţumit cu ce am făcut după ce voi ieşi de pe teren. O să jucăm şi pentru Neşu, de fapt, pentru toţi steliştii“, a afirmat Raul Rusescu, golgheterul Stelei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite