Putin, în extaz: Reuters anunță cum se pregătește o decizie revoltătoare în cazul Rusiei

0
Publicat:

FIFA ia în considerare ridicarea suspendării Rusiei din competiţiile naţionale de fotbal după ce UEFA şi-a relaxat poziţia în această chestiune săptămâna trecută, a relatat miercuri Sky News, citată de Reuters.

Putin, alături de bunul său prieten, Giani Infantino, președintele FIFA
Putin, alături de bunul său prieten, Giani Infantino, președintele FIFA

O decizie ar putea fi luată la reuniunea Consiliului FIFA care are loc miercuri şi care ar oferi Rusiei şansa de a juca la Cupele Mondiale Under-17 dacă se va califica. Punctul nu apare pe ordinea de zi a Consiliului Federaţiei Internaţionale, iar FIFA nu a răspuns deocamdată solicitării Reuters.

UEFA a decis, după ce Rusia a invadat Ucraina, în februarie 2022, ca toate echipele acestei ţări, de club sau naţionale, să fie suspendate din competiţiile internaţionale. Însă, săptămâna trecută, forul continental a transmis că ''nu ar trebui pedepsiţi copiii pentru acţiuni a căror responsabilitate revine adulţilor'' şi că echipele Under-17 ale Rusiei vor fi readmise în competiţiile UEFA ''în cursul acestui sezon''.

Federaţia Ucraineană de Fotbal a cerut UEFA să revină asupra deciziei sale sau nu va participa la competiţiile care includ echipe ale Rusiei. Mai multe ţări, între care şi România, au anunţat că vor boicota meciurile contra echipelor din Rusia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite