Piţurcă, invincibil: de când n-a mai pierdut echipa sa şi cum se descurcă în grupele Ligii Campionilor Asiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Al-Ittihad Jeddah are o ascensiune remarcabilă sub comanda tehnicianului român, care e surpriza plăcută a sezonului în Arabia Saudită.

Atunci când a revenit la trupa unde a dezamăgit, în stagiunea precedentă, necâştigând niciun trofeu, Victor Piţurcă era primit cu mari rezerve de suporteri şi de jurnaliştii saudiţi.

Numai că, de această dată, Al-Ittihad merge foarte bine cu fostul selecţioner pe bancă. Bilanţul echipei vorbeşte de la sine: 12 meciuri în toate competiţiile cu Piţi, opt victorii, trei remize şi un singur eşec. Iar eşecul datează din 31 decembrie!

Marţi, în etapa a doua din grupele Ligii Campionilor Asiei, Al-Ittihad a bifat o remiză, acasă, cu Lokomotiv Taşkent, scor 1-1. Muntari a deschis scorul pentru gazde (14), însă Abdukholikov a egalat din penalty cu zece minute înainte de  final. La Al-Ittihad, Sânmărtean a fost integralist.

Rezultatul menţine Al-Ittihad pe locul 3 în grupa A, cu  două puncte, după Al-Nasr Dubai (Emirate) şi Sepahan (Iran), fiecare cu trei puncte. Lokomotiv e pe patru, tot cu două puncte.

Lucrurile stau mult mai bine pentru Al-Ittihad în campionatul saudit, acolo unde echipa ocupă poziţia a treia cu 39 de puncte, la un punct de liderul Al-Hilal pe care a învins-o, în deplasare, în ultima rundă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite