Piţurcă e pe val în Arabia Saudită: l-a bătut pe Ciobotariu şi a ajuns la un bilanţ excelent. Oli se bate la titlu în Emirate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Piţurcă (dreapta)
Victor Piţurcă (dreapta)

Doi din cei trei tehnicieni români care activează în zona Golfului Persic au avut motive de bucurie, după rezultatele din acest weekend.

Duelul antrenorilor români din prima ligă saudită a fost câştigat de Victor Piţurcă.

În meciul care a încheiat etapa cu numărul 16, Al-Ittihad s-a impus pe terenul celor de la Al-Faysaly, scor 3-1. Elevii lui Liviu Ciobotariu au deschis scorul, în minutul 61, însă Al-Ittihad, cu Lucian Sânmărtean integralist, a punctat de trei ori până la final. 

A fost încă o confirmare a perioadei excelente pe care o traversează Al-Ittihad cu Piţi pe bancă. De la reinstalarea tehnicianul român, formaţia din Jeddah are şapte victorii şi un eşec în toate competiţiile. Mai mult, echipa a intrat în grupele Ligii Campionilor Asiei, iar în campionat e pe trei, la cinci puncte de liderul Al-Hilal. 

Ciobotariu, în schimb, traversează o criză cu Al-Faysaly, pierzând cinci din ultimele şase jocuri şi ajungând pe 9 din 14 în campionat, la nouă puncte de retrogradare.

Oli, în cărţi pentru titlu

În Emirate, primele două clasate, Al-Ain şi Al-Ahli, au învins în etapa de weekend, iar lupta pentru titlu rămâne încinsă. Cu opt runde înainte de final, Al-Ahli, trupa pregătită de Cosmin Olăroiu, e pe 2 cu 44 de puncte, liderul Al-Ain având 46. Duelul direct e programat pentru 14 aprilie pe terenul celor de la Al-Ahli.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite