Premeditat! Un rus a oferit 350.000 € pentru a provoca scenele incredibile din finala Champions League

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După doar câteva secunde de la fluierul de start al finalei UEFA Champions League dintre Borussia Dortmund și Real Madrid, scor 0-2, meciul a fost întrerupt din cauză că mai mulți spectatori au intrat pe gazon.

Un suporter a făcut nestingherit selfie cu Vini Jr. Foto Profimedia
Un suporter a făcut nestingherit selfie cu Vini Jr. Foto Profimedia

Doi suporteri au profitat de neatenția stewarzilor și au avut timp să facă și câteva selfie-uri, până ca oamenii de ordine să intervină. Abia după ce un al treilea spectator a intrat pe gazon a apărut și reacția stewarzilor, care au sprintat spre ”invadatori” și au reușit să-i oprească pe aceștia, dar și pe alții care voiau să intre pe gazon. După două minute, partida s-a reluat.

Presa din Anglia a aflat că totul a fost premeditat. Un influencer din Rusia, Mellstroy, al cărui nume real e Andrey Burim, urmărit de milioane de persoane pe rețelele sociale, a anunțat în ziua meciului că-i oferă nu mai puțin de 350.000 de euro spectatorului care intră primul pe gazonul stadionului Wembley, în timpul meciului din Liga Campionilor, și întrerupe jocul.

Fanii intrați pe teren au fost până la urmă prinși de stewarzi. Foto Profimedia
Fanii intrați pe teren au fost până la urmă prinși de stewarzi. Foto Profimedia

Mai multe persoane au luat în serios provocarea lansată în mediul online, iar lipsa de promptitudine a forțelor de ordine a stârnit revoltă. Spaniolii de la AS i-au ”taxat” dur pe stewarzi. ”E dezastru! Au sărit cinci sau șase pe gazon. Primul chiar și-a făcut o poză cu Bellingham. Bine că nu s-a întâmplat ceva grav”, a spus jurnalistul Dani Garrido. ”E ilegal să intri pe gazonul de pe Wembley. Condamnăm ferm acțiunile celor care au întrerupt finala Champions League. Toți indivizii au fost arestați”, au transmis oficialii stadionului Wembley.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite