Pe 25 mai, Lucian Bute îl aşteaptă pe Jean Pascal cu două arme semi-automate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Duelul dintre Lucian Bute şi Jean Pascal este capul de afiş al boxului canadian din acest an, cei doi urmând a-şi măsura forţele pe 25 mai, la Montreal.

Antrenorul pugilistului Lucian Bute, Stephan Larouche, a declarat în presa din Canada că la meciul cu Jean Pascal pumnii românului trebuie să fie ca două arme semiautomate, deoarece canadianul va "veni cu două revolvere", aşa cum a făcut-o anterior şi britanicul Carl Froch."Când Lucian s-a dus să se lupte cu Carl Froch, el ne aştepta cu revolvere în cele două mâini, în condiţiile în care noi aveam doar o praştie. Asta am simţit în acea seară. Pascal va veni şi el cu două revolvere. La rândul nostru, trebuie să avem două arme semiautomate care să provoace daune mult timp. Nu trebuie să îl lăsăm pe Pascal să facă ce va dori. Lucian va trebui să fie activ. Atuurile lui Lucian sunt intensitatea sa şi capacitatea de a da multe lovituri. Trebuie să îşi regăsească ritmul. Cu încrederea sa, suntem în «business»", a spus Larouche.

"Lucian este extrem de motivat"

El a precizat că esenţiale în confruntarea ce va avea loc la 25 mai vor fi condiţia fizică şi încrederea în propriile forţe."O înfrângere ca aceea din meciul cu Froch te face să conştientizezi mai multe lucruri şi să îţi pui întrebări. Lucian şi-a schimbat atitudinea la antrenamente. El a înţeles că nu are nevoie să facă mai mult pentru a fi mai bun, ci că trebuie să facă exact ceea ce trebuie. Loveşte mai puternic, privirea sa s-a schimbat, totul s-a schimbat. Este extrem de motivat", a explicat Stephan Larouche.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite