Osaka a surprins încă o dată la prima conferinţă de presă de la US Open! Ce a declarat la discuţia cu jurnaliştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Osaka

Deţinătoarea titlului la US Open consideră că a reuşit să treacă peste depresia din ultimele luni şi crede că la Flushing Meadow nu se va repeta situaţia de la Roland Garros.

Jucătoarea de pe locul 3 WTA a renunţat la French Open după victoria ei din turul I, spunând că e depresivă şi că obligativitatea participării la conferinţele de presă reprezintă o presiune prea mare pentru ea, şi n-a mai fost văzută pe terenul de tenis până la Jocurile Olimpice de la Tokyo, acolo unde s-a oprit în turul 3. 

Apoi, la 16 august, Naomi Osaka a trecut din nou prim momente care i-au provocat lacrimi la prima conferinţă de presă ţinută la Cincinnati, unde a fost abordat şi subiectul retragerii ei din circuit. Iniţial, japoneza a lăsat impresia că n-are nici problemă în detalia această temă şi a răspuns amănunţit la întrebarea primită. Apoi însă, când a terminat de vorbit, a început să aibă, brusc, o cădere nervoasă: i s-au umplut ochii de lacrimi, şi-a tras şapca peste ochi şi, în timp ce un reporter îi adresa o întrebare despre tenis, a început să plângă! 

Vineri, la conferinţa de presă de la Flushing Meadow, Naomi a surprins plăcut la întâlnirea cu jurnaliştii, discursul ei fiind unul foarte echilibrat. Jucătoarea a declarat că retragerea ei de la Roland Garros reprezintă o situaţie care nu se va mai întâmpla şi că "a învăţat mai bine să gestioneze lucrurile".

"Simt că am greşit multe lucruri atunci. Dar sunt şi tipul de persoană care trăieşte în momentul prezent şi care spune sau face ce simte. Nu cred neapărat că este un lucru rău. Sunt multe lucruri pe care am învăţat să le fac mai bine. Şi nu cred că acelaşi lucru se va întâmpla din nou. Nu ştiam atunci câte discuţii se vor isca", a spus Osaka, conform lefigaro.fr.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite