Olanda – România: mai mult decât un simplu meci de calificare. Dragomir a dezvăluit că viitorul fotbalului românesc depinde de rezultatul de la Amsterdam

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un moment în care cluburile din Liga I intră unul după altul în insolvenţă, iar în liga secundă foarte multe echipe s-au retras, pur şi simplu, din campionat, se vorbeşte din ce în ce mai apăsat despre falimentul sportului lege.

În acest context, mulţi susţin că singura cale prin care fotbalul poate supravieţui în România e ca acest sport să beneficieze de o altă legislaţie, iar investitorii să aibă un regim preferenţial, să fie scutiţi de plata unor taxe şi impozite considerate prea mari.

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) insistă că rezultatul meciului Olanda – România (marţi, ora 21.30, TVR1) poate fi determinant pentru viitorul fotbalului românesc.

„Partida de la Amsterdam reprezintă un moment de răscruce pentru noi. Eu cred că, dacă vom obţine un rezultat pozitiv, atunci noi, ca oameni de fotbal, putem să le cerem guvernanţilor să ajute sportul. Olanda – România e, în mod normal, un meci de 1X. Eu cred că noi putem obţine un egal“, a spus Dumitru Dragomir.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite