Novak Djokovici a abanonat în sferturile de finală ale turneului de la Paris

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lider al clasamentului ATP, sârbul Novak Djokovici a anunţat că nu va evolua în sferturile de finală ale turneului Masters de la Paris. El acuză o accidentare la umăr.

Nu este prima problemă de sănătate cu care se confruntă cel care ocupă primul loc în clasamentul mondial. Accidentat la spate în Cupa Davis, Djokovici a făcut o pauză de o lună şi jumătate înainte de a reveni în competiţie, la Turneul de la Basel, săptămâna trecută. În Elveţia, sârbul a pierdut în semifinale în faţa japonezului Kei Nishikori, acuzând încă de atunci dureri la umărul drept.

Djokovici a explicat pe site-ul său oficial motivul acestui abandon: "După meciul meu de ieri, starea umărului s-a agravat. Din acest motiv, trebuie să pun sănătatea mea pe primul plan şi mă retrag, deşi ca jucător profesionist ar trebui să evoluez până la ultima picătură de energie. Sezonul a fost însă lung şi obositor. Am jucat toate meciurile la cel mai înalt nivel şi acum corpul meu mă face să sufăr".

Adversar al sârbului, francezul Jo-Wilfried Tsonga, cap de serie numărul 6, adversarul lui Djokovici din sferturile competiţiei de la Paris Bercy, va evolua direct în semifinale, unde îl va întâlni pe învingătorul partidei dintre americanul John Isner şi spaniolul David Ferrer.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite