Nicoleta Grasu: "Anul acesta mă duc doar la concursuri pe bani"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicoleta Grasu, care a primit, vineri, cu ocazia Adunării Generale Ordinare a FRA, titlul pentru cea mai bună atletă în 2010, a declarat că anul acest nu va participa la multe concursuri deoarece se concentrează pe pregătirea în vederea Jocurilor Olimpice din 2012.

"Anul ăsta va fi un an mai mult de relaş. Nu acest an e important pentru mine, ci 2012. La orice invitaţie şi concurs pe bani, mă voi duce, pentru că în primul rând pentru asta muncim, pentru bani, nu doar pentru glorie, tablouri şi diplome. Primul concurs din acest an va fi la Roma la Diamond League. Nu vreau să mă duc la Shanghai pe 15 mai, pentru că nu vreau să schimb fusul orar, aşa că mă duc la Roma pe 26 mai", a precizat Grasu.

Atleta care participă la proba de aruncare a discului a mai spus că, în prezent, competiţia pentru cel mai bun atlet al anului se dă doar între ea şi triplusaltistul Marian Oprea.

Cine aduce medalia, ăla ia titlul de atletul anului. Asta e, momentan în România ori eu, ori el suntem primii. Să ne ţină Dumnezeu să o ţinem tot aşa. Un an el, un an eu, din 2007 ne schimbăm locurile. Presiune este, pentru că dacă nu facem noi performanţă, ce aşteptări să mai aibă ceilalţi sportivi?! Ei spun că dacă Marian şi cu Nicoleta nu fac performanţă, ce aşteptări să aibă de la noi? Atunci trebuie noi să le arătăm şi să le dăm oxigen", a spus Grasu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite