Nations League: Croația și Olanda, calificate la turneul final, Insulele Feroe au produs surpriza anului

0
0

Croația și Olanda s-au calificat, duminică, la turneul final al Ligii Națiunilor, după ce au reușit să câștige în ultima etapă. Insulele Feroe a produs surpriza anului învingând Turcia pe teren propriu.

Nations League foto AFP
Nations League foto AFP

Vicecampioana mondială, Croația, a câștigat Grupa 1 după ce a învins Austria cu scorul de 3-1, în deplasare. Austriecii au retrogradat în Liga B după acest eșec. În cealaltă partidă a grupei, Danemarca a câștigat cu 2-0 pe teren propriu în fața campioanei mondiale, Franța. Francezii au evitat la limită retrogradarea datorită eșecului Austriei.

Olanda a câștigat o partidă dificilă cu Belgia care a contat pentru prima poziție în Grupa 4. Olandezii s-au impus la limită, scor 1-0 și s-au calificat la turneul final al Ligii Națiunilor. În celălalt meci al grupei, Polonia a învins Țara Galilor cu scorul de 1-0. Galezii vor retrograda în Liga B.

Supriza anului în fotbalul internațional a fost produsă de Insulele Feroe care au obținut o victorie importantă pe teren propriu în fața Turciei, scor 2-1. Insulele Feroe au făcut o campanie cu mult peste așteptări adunând 8 puncte. De asemenea, naționala din Feroe a scăpat și de retrogadarea în Liga D. În celălalt meci al grupei, Lituania pierdut la Luxemburg, scor 0-1 și va retrograda în Liga D. 

Alte rezultate:

Liga C
Azerbaijan - Kazahstan 3-0
Slovacia - Belarus 1-1

Liga D
Andorra - Letonia 1-1
Moldova - Liechtenstein 2-0

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite