Mourinho, pedepsit pentru aroganţele lui. Southampton a băgat autobaza în teren şi a încurcat-o pe Chelsea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chelsea a fost împiedicată în drumul spre titlu, făcând doar egal acasă, 1-1, cu Southampton, echipă la care Gardoş nu a fost nici măcar rezervă.

Înaintea jocului cu Southampton, Mourinho şi-a dat din nou arama pe faţă. În stilu-i caracteristic, antrenorul lui Chelsea s-a lăudat pe sine însuşi, precizând: "Fără lipsă de modestie, dar sunt doar câţiva care sunt la acelaşi nivel cu mine. Când mă uit la alţii, văd o mare diferenţă. Respect toţi antrenorii, dar hai să ne uităm în Premier League. Cine e campion european? Eu şi Louis van Gaal. Dintre antrenorii de acum, cine a câştigat Premier League de două sau mai multe ori? Eu şi Arsene Wenger. Dacă mă uit prin Europa, câţi au 7 titluri de campion? Câţi au câştigat de două ori Champions League? Carlo Ancelotti a luat 3, Van Gaal şi Guardiola au câte două", a punctat Mourinho, citat de BBC.

Aroganţele antrenorului lui Chelsea au fost pedepsite de Southampton, care încurcat gruparea londoneză, remizând pe Stamford Bridge, 1-1. Trupa lui Gardoş, la care românul nu a fost nici măcar rezervă, a băgat autobaza în teren şi a obţinut ceea ce şi-a propus, remiza. Chelsea a deschis scorul prin Diego Costa, în minutul 11, iar oaspeţii au egalat prin Dusan Tadic, din penalty, în minutul 19. Trupa lui Mourinho a încercat să spargă apărarea densă a oaspeţilor, dar totul a fost în zadar, deoarece defensiva lui Southampton a rezistat până la final.

După acest rezultat, Chelsea s-a distanţat la şase puncte în clasament faţă de principala urmăritoare, Manchester City, care a pierdut jocul cu Burnley din această rundă. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite