Mircea Lucescu, iritat de o jurnalistă: „Domnişoară, de cât timp eşti în fotbal?“. Ce l-a enervat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo Kiev, formaţia pregătită de tehnicianul român, va juca, marţi seară (ora 22.00, Digi Sport 3, LookSport 3), un meci de totul sau nimic, pentru rămânerea în acest sezon de cupele europene.

Eliminate deja din cursa pentru optimile Ligii Campionilor, Dinamo Kiev şi Ferencvaros se vor întâlni, marţi seară, în Ucraina, într-o partidă care va stabili ocupanta locului 3 în grupa G.

Cum ambele formaţii au un punct înaintea ultimei runde - la Budapesta, meciul direct s-a încheiat la egalitate, scor 2-2 - totul e posibil pe pe „Olimpijskyj“. Ironia sorţii face ca formaţia maghiară să fie antrenată chiar de un fost mare jucător al celor de la Dinamo Kiev, Serghei Rebrov. De aici a apărut şi o întrebare, la conferinţa de dinaintea meciului, care l-a iritat pe Mircea Lucescu.

Tehnicianul român a fost întrebat de o jurnalistă aflată în sală dacă l-ar accepta pe Rebrov în stafful său tehnic. A fost momentul în care „Il Luce“, binedispus până atunci, a răbufnit: „Domnişoară, de cât timp eşti în fotbal? Cum poate un antrenor care a avut reuşite atât de mari la mai multe echipe să devină secund? E imposibil, ar fi un mare pas înapoi. El poate avea rezultate importante aici, apoi să meargă principal la un club mai puternic. Viitorul lui e să ajungă, la un moment dat, principal şi la Dinamo Kiev. El poate reveni în orice moment la Dinamo Kiev să antreneze“.

Liga Campionilor, ultima etapă, marţi

Grupa G

Barcelona - Juventus 22.00

Digi Sport 1, Telekom Sport 1, LookSport+

Dinamo Kiev - Ferencvaros 22.00

Digi Sport 3, LookSport 3

Clasament

1. Barcelona 5 5 0 0 16-2 15

2. Juventus 5 4 0 1 11-4 12

3. Dinamo Kiev 5 0 1 4 3-13 1

4. Ferencvaros 5 0 1 4 5-16 1

*Primele două clasate ajung în optimile Ligii Campionilor, iar ocupantele locurilor trei vor merge în 16-imile Ligii Europa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite