Mihai Marinescu va concura în Formula 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Marinescu va lua startul în acest sezon în Formula 2, una dintre anticamerele Formulei 1. Pilotul român este cel de-al 21-lea confirmat pe grila de start, potrivit site-ului oficial al competiţiei.

Marinescu va fi susţinut de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Tursimului, de către Primăria Oraşului Braşov şi de compania KG Clean Energy.

„Anul trecut a fost unul foarte bun pentru mine şi sper să folosesc experienţa acumulată pentru a obţine rezultate mai bune în acest sezon. Testele de la Silverstone au decurs excelent şi mă simt încrezător în forţele proprii. Cred că am oportunitatea de a lupta pentru podium şi ţelul meu este o clasare printre primii trei la finalul campionatului. Însă voi fi cu ochii şi pe testul cu Williams", a declarat Mihai Marinescu.

Câştigătorul din Formula 2 va avea şansa unei sesiuni de teste cu echipa de Formula 1 Williams, la finele acestui an.

„Ne bucurăm să-l avem pe Mihai din nou printre noi. Sezonul trecut a avut o evoluţie promiţătoare şi având în vedere rezultatele impresionante de la începutul acestui an din teste sunt sigur că va fi un concurent serios pentru locurile de pe podium şi poate chiar va obţine câteva victorii", a declarat Johnatan Palmer, cel care conducele destinele acestei competiţii.

Marinescu a încheiat sezonul 2010 din F2 pe poziţia a 11-a, cu 68 de puncte. Prima cursă din 2011 va avea loc în acest weekend la Silverstone în Anglia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite