Mihai Marinescu, pe podium după primele două curse

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Marinescu a început în forţă noul sezon din Formula 2, una dintre cele mai importante anti-camere ale Marelui Circ.

Pilotul român a avut evoluţii excelente în fiecare dintre primele două curse ale sezonului, disputate pe circuitul de la Silverstone şi în urma cărora se află pe podium în clasamentul general. Marinescu a încheiat pe poziţia a patra prima cursă, care a avut loc sâmbătă şi a obţinut locul al cincilea în cea de-a doua, care s-a disputat duminică.

Braşoveanul în vârstă de 22 de ani se află pe locul al treilea la general. El a profitat în duelul care a avut loc ieri de o greşeală mare a britanicului Will Bratt, ocupantul locului doi, care nu a făcut schimbul obligatoriu de pneuri şi a fost descalificat.

Nu e sigur de buget

Deşi a pornit cu dreptul în noul sezon, Mihai Marinescu nu e încă sigur că va putea concura până la final. „După multe eforturi am reuşit să adunăm bugetul necesar pentru prima etapă, însă nu ştiu ce se va întâmpla mai departe. Eu sunt pregătit atât fizic cât şi psihic şi cred în obţinerea unor rezultate bune", a declarat pilotul român. Susţinut pentru moment de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, de către Primăria Oraşului Braşov şi de compania KG Clean Energy, Marinescu visează să adauge şi alţi sponsori pe listă, pentru a putea duce la bun sfârşit acest campionat. „Anul trecut a fost unul foarte bun pentru mine şi sper să folosesc experienţa acumulată pentru a obţine rezultate mai bune în acest sezon. Cred că am oportunitatea de a lupta pentru podium", a mai spus românul din F2. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite