Mihai Marinescu a terminat pe locul 5 prima cursă de la Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Marinescu
Mihai Marinescu

Mirko Bartolotti a câştigat prima cursă disputată pe circuitul de lângă Barcelona, contând pentru ultima etapă din Campionatul Mondial de Formula 2. Mihai Marinescu şi-a păstrat locul 5 pe care l-a ocupat pe grila de start. Braşoveanul nu mai are cum să se claseze pe podium la finalul acestei ediţii. Mâine, la 15.00, se dispută ultima cursă a sezonului.

Virtual campion mondial, italianul Mirko Bartolotti (Bartolotti Construzioni) a dominat prima cursă de pe circuitul Catalunya. El a acoperit cele 22 de tururi în 36 de minute, 56 de secunde şi 204 sutimi. Peninsularul a fost urmat de Miki Monras (Team Silverlining), la 8,771 secunde, şi Ramon Pineiro (Movimiento I'm Possible), la 19,846 s. Mihai Marinescu (Braşov - România) a terminat pe 5, la 26,933 secunde, el nereuşind să-l depăşească pe Tobias Hegewald, care a încheiat cursa cu o întârziere de 26,201 secunde faţă de Bartolotti.

Marinescu nu mai poate ocupa un loc pe podium la această ediţie a CM de Formula 1. El are 123 puncte, fiind pe poziţia a 5-a, în timp ce Ramon Pineiro e pe 3, cu 152p. Braşoveanul se va lupta mâine cu spaniolul Miki Monras (141 p) pentru locul 4 în acest sezon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite