Messi a fost genial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Argentina a învins Nigeria, scor 3-1, într-o reeditare a amicalului din luna iunie.

Meciul a avut loc în Bangladesh, iar în tribune s-au aflat  25.000 de spectatori în ciuda preţului mare al biletelor. Un tichet a costat 100 de dolari în condiţiile în care salariul mediu în Bangladesh este de numai 1.000 de dolari pe an!

Messi a fost, ca de obicei, în centrul atenţiei. A pasat decisiv la primul gol marcat de Higuain şi l-a făcut, practic, pe al doilea. A recuperat la mijlocul terenului, a trecut de patru adversari, a tras la poartă, dar Aiyenugba a respins. Până la Angel di Maria, care a avut de îndeplinit o simplă formalitate.

Meci trucat?

După pauză, Obasi a redus din diferenţă, dar Echiejile a băgat mingea în propie poartă şi a închis meciul. La 1 iunie 2011, Nigeria a trecut de Argentina, scor 4-1, într-un amical jucat la Abuja.

FIFA a început o anchetă după ce au apărut suspiciuni că jocul ar fi fost trucat. Motivul? Când arbitrul a anunţat cinci minute de prelungiri, mulţi oameni din America de Sud au pariat on-line că se va mai marca un gol. În cele din urmă, centralul a prelungit jocul cu opt minute, le-a acordat argentinienilor un penalty, iar aceştia au înscris.

3-1

Argentina:  Romero - Rojo (Gutierez 68), Burdisso, Demichelis, Otamendi -  Zabaleta, Mascherano, Sosa -  Di Maria (Banega 75), Messi, Higuain (Aguero 77).
Antrenor:  Alejandro Sabella

Nigeria: Aiyenugba - Okonkwo (Obasi 45), Echiejile, Yobo, Ambrose -  Obi Mikel (Emenike 68), J.Obi, Musa - Obinna, Anichebe, Uche.
Antrenor: Samson Siasia

Goluri: Higuain 25, Di Maria 27, Echiejile 65 (aut.) / Obasi 46 
Stadionul „Bangbandhu National Stadium" (Bangladesh)
Arbitru: Akbar Bakshi Zadeh (Iran)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite