Marseille n-a rezistat în faţa tăvălugului PSG. Ibrahimovici, în formă maximă în ziua debutului lui Beckham în Ligue 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zlatan Ibrahimovici, eroul lui PSG cu Marseille FOTO Facebook
Zlatan Ibrahimovici, eroul lui PSG cu Marseille FOTO Facebook

David Beckham a debutat la PSG într-un meci capital pentru parizieni, derby-ul cu Marseille din Ligue 1. Deşi nu a marcat, starul englez a pus umărul la victoria echipei sale contra grupării din sudul Franţei.

Deşi meciul părea să fie mult mai echilibrat, PSG a avut o evoluţie de zile mari în derby-ul cu Marseille din Ligue 1, câştigând cu 2-0. Nkoulou a fost ghinionistul serii pe „Parc des Princes”, deoarece a deviat în proprie poartă un şut al lui Lucas Moura. Spre finalul meciului, Ibrahimovici a marcat al 22-lea gol al sezonului, consfinţind victoria partizienilor. La originea acestei reuşite a stat David Beckham, de la care a plecat faza golului doi pentru trupa lui Carlo Ancelotti.

La Marseille, Sougou a intrat în minutul 76 al partidei, la fel ca Beckham, care a pătruns pe teren cu un sfert de oră înainte de finalul partidei. Starul englez este al 400-lea jucător care a debutat în culorile PSG-ului.

În urma acestui rezultat, liderul PSG a făcut 54 de puncte după 26 de etape, în timp ce Marseille a acumulat 46 de puncte, clasându-se pe trei în Ligue 1, în spatele lui Lyon.

VIDEO rezumat PSG - Marseille:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite