Marcel Răducanu, omul care l-a antrenat pe Mario Gotze, n-a mai prins loc la finală: "I-am cerut un bilet, dar e omor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Răducanu
Marcel Răducanu

Marcel Răducanu este un idol pentru Borussia Dortmund, însă nici pentru el nu s-au găsit bilete la finala dintre Bayern Munchen şi fosta sa echipă.

"Am vorbit cu Mario Gotze şi cu Roman Weidenfeller de bilete, dar e omor, nici lor nu le-au dat foarte multe. Nu mă supăr, o să am casa plină de musafiri, mă uit la meci cu ei şi cu câinii mei", a spus Marcel Răducanu, omul care a îmbrăcat de 163 de ori tricoul Borussiei Dortmund, echipă pentru care a marcat de 31 de goluri. 

După ce şi-a deschis o şcoală de fotbal, Marcel Răducanu l-a antrenat pe Mario Gotze, pe când acesta avea 12 ani. Nu după multă vreme, scouterii l-au luat de acolo şi l-au "ghidat" spre Borussia Dortmund. "Băiatul era bun de atunci, se vedea că e talentat şi că va ajunge mare dacă e serios. Aşa a fost. Mie-mi pare rău că a ajuns la Bayern, dar la banii pe care i-au dat cei de acolo era greu de ţinut. Mi-ar fi plăcut să joace în finală şi să dea gol, dar acum e clar, nu va juca. Nu pot să spun că e copilul meu că ar râde lumea de mine, dar 1  la sută am contribuit şi eu. Poate îmi dau şi mie 1 la sută din 37 de milioane, dar nu cred", spune Răducanu râzând.

Favorita? "Dacă poate cineva să o încurce pe Bayern la ora asta, e Borussia Dortmund. Dar va fi foarte greu pentru ai mei. Bayernul e o forţă, e o maşină de fotbal. Borussia e mai creativă, mai spectaculoasă, va fi o finală frumoasă. Germania abia aşteraptă acest meci, e nebunie", dezvăluie Răducanu. 

Marcel Răducanu:

Stau în casa mea, aproape de stadionul Borussiei. o să fie ecrane mari, atmosferă ca pe stadioane. Se aud cântecele până la mine

Dacă Bayern pierde iar finala, va fi dezastru pentru ei. Vor intra în pământ de ruşine să piardă din nou, acum, când toată lumea îi dă favoriţi

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite