Lovitură grea pentru americani: Nadal a renunţat la US Open. Explicaţia campionului en-titre

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rafael Nadal are patru trofee la US Open, în 2010, 2013, 2017 şi în 2019
Rafael Nadal are patru trofee la US Open, în 2010, 2013, 2017 şi în 2019

Ediţia din acest an, programată pentru perioada 31 august - 12 septembrie, va fi una lipsită de nume grele. Din păcate pentru organizatori, veştile proaste curg în acest sens.

Simona Halep (2 WTA) a fost printre primele vedete ale tenisului mondial care şi-au anunţat intenţia de a nu face deplasarea la New York pentru US Open 2020.

Între timp, constănţeanca de 28 de ani s-a înscris pe lista participantelor de la acest Grand Slam, însă acest lucru nu înseamnă că românca va şi merge în Statele Unite. Mai degrabă, „Simo“ a făcut acest lucru pentru a lăsa o portiţă deschisă, în cazul în care, în mod miraculos, pandemia va avea o evoluţie favorabilă, în următoarele săptămâni. 

Ceea ce e puţin probabil şi, tocmai de aceea, curg veştile privind absenţa unor nume importante. Săptămâna trecută, Ashleigh Barty (1 WTA) a anunţat că renunţă la US Open 2020, după cum „Adevărul“ a scris aici. 

Iar, marţi seară, organizatorii au primit încă o lovitură: Rafael Nadal (2 ATP), deţinătorul trofeului, a spus că nici el nu va merge la New York, într-o tentativă de a-şi păstra trofeul. 

„Am decis să nu particip în acest an la US Open. Situaţia e foarte complicată în întreaga lume, cazurile de COVID-19 se înmulţesc. Se pare că n-am reuşit să preluăm controlul în această problemă“, a fost mesajul lui Nadal.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite