Liga I: victorie dramatică pentru Craiova la Voluntari, gol marcat la ultima fază a meciului. Oltenii urcă pe doi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia CS Universitatea Craiova a câştigat, cu scorul de 1-0, meciul susţinut, miercuri, în deplasare, în compania echipei FC Voluntari, în etapa a noua a Ligii I, golul victoriei fiind marcat în minutul 90+5.

Ivan a marcat unicul gol al meciului în minutul 90+5, după un corner, o greşeală a portarului şi o pasă de la Măzărache. CSU Craiova e acum pe locul doi, cu un punct peste Dinamo şi trei sub Steaua, care are şi un meci mai puţin. 

FC Voluntari: Bornescu - Coman, Spahija, Maftei, Acsinte - Novac, Lungu - Popadiuc (Căpăţână '73), L. Marinescu (Tăbăcariu '90+1), Ivanovic - Cernat (Bălan '80). Antrenor: Florin Marin

CS Universitatea Craiova: Calancea - Briceag, Popov, Acka, Vătăjelu - Ivan, Madson (Zlatinski '63), Bancu (Surugiu '73), Gustavo (Băluţă '56) - Măzărache, Nuno Rocha. Antrenor: Emil Săndoi

Cartonaşe galbene: Lungu '8, Spahija '75 / Madson '18, Bancu '43, Bălan '86

Meciul a fost arbitrat de George Rădulescu, ajutat de Vasile Marinescu şi Iulian Radu. Rezervă a fost Cătălin Buşi, iar observatori Corneliu Fecioru şi Viorel Anghelinei.

”Cred că eram mort în ultimele minute, am înviat după ce am dat gol. Inimaginabil, nu vreau să jignesc pe nimeni, dar a fost ca un antrenament cu public. Nu este posibil aşa ceva, să ratăm din orice poziţie.

Bine, mă bucur că am câştigat! Mi se pare că am avut şi noroc, pentru că până acum a fost invers. Până la urmă a fost o încununare a unui joc pe care l-am dominat, pe care l-am avut în mână. Mingea s-a dus în bară, s-a oprit între picioarele portarului. Rămâne jocul bun pe care l-am făcut, dar până la finalizare”, a spus Mulţescu, antrenorul ehcipei oltene. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite