Jenson Button s-a despărţit de Jessica Michibata după cursa de la Monte Carlo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Relaţia dintre campionul mondial la Formula 1 Jenson Button şi manechinul Jessica Michibata a luat sfârşit. Purtătorul de cuvânt al britanicului a făcut publică despărţirea lor.

Cei doi erau împreună de circa 18 luni.Sau încercau să fie, pentru că principala cauză a separării este tocmai faptul că Jessica nu putea ţine pasul cu pilotul... "Jenson a petrecut clipe frumoase alături de Jessica şi lucrurile păreau că merg într-o bună direcţie. Probleme logistice au făcut să fie altfel. Ea trăieşte la Tokyo, iar el călătoreşte prin toată lumea. Iată ce a făcut dificilă această relaţie. Ea lua mereu avionul şi mergea să-l vadă. El plănuia să-i facă o vizită la Tokyo, însă era imposibil să se ţină de cuvânt. Săptămâna trecută Jenson a decis că prioritatea sa o reprezintă Formula 1. A fost obligat să ia această decizie. Nicio altă femeie nu este implicată în această despărţire", a declarat un apropiat al pilotului în "Sun".

Cu toate că viaţa lui s-a schimbat, Jenson Button a reuşit astăzi cel mai bun timp în a doua sesiune a antrenamentelor de la Istanbul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite