Ionuţ Chirilă: „Aş fi onorat să preiau Universitatea Cluj, dar deocamdată nu m-a sunat nimeni“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Chirilă a antrenat ultima dată pe UTA
Ionuţ Chirilă a antrenat ultima dată pe UTA

Ionuţ Chirilă, unul dintre numele vehiculate pentru a prelua banca tehnică a Universităţii după demisia lui Marian Pană, a declarat că se află în relaţii bune cu Florian Walter şi ar fi onorat să antreneze pe „U“ Cluj, dar deocamdată nu a fost contactat de nimeni de la Cluj

Ionuţ Chirilă este în acest moment liber de contract şi a început o muncă nouă, aceea de agent de jucători. Trăieşte pe Coasta de Azur, dar ar fi tentat oricând de o revenire în fotbalul românesc. Acesta a declarat că este foarte apropiat de clubul Dinamo, de unde a venit şi Walter, dar deocamdată nu ştie nimic de o eventuală instalare la Cluj:

„Probabil că cineva din anturajul lui Dinamo s-ar fi gândit la mine, dar pe mine personal nu m-a contactat absolut nimeni de la Cluj. Sunt în relaţii de amiciţie foarte bune cu Florian Walter, mă întâlnesc des cu el în tribuna oficială la Dinamo. Aş fi onorat să revin în antrenorat, pentru că am făcut multe în fotbalul românesc. Dacă cineva vrea să facă o afacere cu mine în fotbal, eu zic că nu va eşua. Mă simt onorat că se gândeşte cineva la mine, dar vă spun sincer că nu am vorbit cu domnul Walter. Nici nu ştiam că echipa a rămas fără antrenor“, a declarat acesta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite