Horațiu Moldovan, adio Atletico Madrid. Spaniolii sunt siguri în privința românului

0
Publicat:

Horațiu Moldovan a semnat la începutul anului cu Atletico Madrid, dar nu a apucat să joace nici măcar un minut la formația pregătită de Diego Simeone. În acest timp, și-a pierdut și locul de titular de la naționala României, luat de Florin Niță.

Horațiu Moldovan a fost rezervă la Euro 2024. Foto Sportpictures
Horațiu Moldovan a fost rezervă la Euro 2024. Foto Sportpictures

Înainte de Euro 2024, fostul rapidist a spus răspicat că vrea să plece de la Atletico Madrid, pentru a juca mai mult. Acum, publicația Mundo Deportivo face o analiză asupra grupării spaniol și îl dă ca și plecat pe portarul român, căruia i s-a găsit înlocuitor.

Horațiu Moldovan s va prezenta la reunirea lotului lui Atletico

Mai sunt 5 zile până la reunirea lotului madrilenilor, sub comanda eternului Diego Simeone. Clubul nu a reușit până acum să facă vro achiziție, dar e vânzoleală la echipă. "Se apropie prima ședință de pregătire pentru sezonul 2024/2025 la Atletico, iar Diego Simeone spera să aibă o imagine mai clară, în acest moment, asupra 'revoluției' pe care Atletico Madrid a anunțat-o la finalul sezonului trecut.

Până acum, au fost confirmate oficial 3 plecări: Memphis Depay, Gabriel Paulista și Mario Hermoso. Nicio noutate în lot, în afara jucătorilor care vor reveni după împrumuturi (Giuliano Simeone, Samu Omorodion, Carlos Martin, Javi Galan, etc.). Până pe 7 iulie, Atletico Madrid nu a anunțat oficial niciun transfer.

Se află în vacanță în Grecia, alături de artista Aza Gabriela

Mai este și situația portarilor. Dacă o ofertă importantă va veni pe adresa lui Jan Oblak, ea va fi analizată. Dacă aceasta se va materializa, Giorgi Mamardashvili (Valencia , 23 de ani) este principala țintă, doar că prețul său a crescut considerabil după evoluțiile de la Euro 2024 (în tricoul Georgiei). Al doilea portar, Horațiu Moldovan, a spus clar că are nevoie de jocuri și că vrea să plece. Atletico trebuie să-i găsească și lui înlocuitor. David Soria (Getafe) este principalul candidat", au notat cei de la  Mundo Deportivo.

Jucătorul de 26 de ani se află în vacanță, după ce a făcut parte din lotul României la Euro 2024. Horațiu Moldovan a ales să meargă în Mikonos (Grecia), acolo unde mai sunt doi tricolori, Dennis Man și Valentin Mihăilă. Portarul lui Atletico este însoțit de iubita sa, cântăreața Aza Gabriela.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite