Handbal feminin: 7.000 de spectatori au asistat la o victorie magnifică a României, 27-19 cu Brazilia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Neagu FOTOGRAFII Mediafax
Cristina Neagu FOTOGRAFII Mediafax

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca a fost arhiplină cu ocazia primelor meciuri de la Trofeul Carpaţi. România a bătut campioana mondială Brazilia şi va juca sâmbătă în finală contra Suediei.

Cu o jucătoare de extraclasă în primul 7, Cristina Neagu, România a bătut campioana mondială Brazilia cu 27-19 (13-9 la pauză), în faţa unei Săli Polivalente arhipline. 

Campania de marketing a Federaţiei, "Scoate dacul din tine", a funcţionat perfect, 7.000 de suporteri ai naţionalei de handbal feminin venind pentru meciul cu Brazilia. 

A fost primul meci al noului selecţioner al României, suedezul Thomas Ryde, şi un debut strălucit pentru acesta.  România a început partida cu: Ungureanu - Ardean, Neagu, Brădeanu, Marin, Nechita, Pintea

Cele mai multe goluri au fost marcate pentru echipa României de Adriana Nechita - 8, în timp ce pentru selecţionata Braziliei cele mai multe goluri, 6, au fost marcate de Ana Belo.

În cealaltă partidă, Suedia a bătut Germania cu 33-32 după aruncările de la 7 metri, scorul fiind egal la finalul celor 60 de minute efective de joc. 

În finala mare, România va întâlni Suedia sâmbătă, de la 20.15. 

Suporterii României, desfăşurînd un imens steag tricolor

handbal foto mediafax
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite