Halep, perspective înfricoșătoare: Jurnalistul „The New York Times“ spune că Simona greșește enorm

0
Publicat:

Cazul Halep a fost comentat pe Twitter de Ben Rothenberg, probabil cel mai cunoscut ziarist care scrie despre tenis, cu o rubrică în prestigiosul „The New York Times“.

Halep va sta departe de tenis și în următoarele luni
Halep va sta departe de tenis și în următoarele luni

Analizând evenimentele din ultimele zile, Rothenberg a oferit un scenariu alarmant, dar care, din păcate, are șanse mari să fie confirmat, mai ales dacă ne uităm la alte cazuri similare cu cele în care e implicată „Simo“.

Apărarea lui Halep se bazează pe folosirea unui supliment contaminat. Din care va rezulta un verdict de <<eliminarea greșelii / neglijenței>> din partea sportivei, dacă va avea câștig de cauză. Chiar și așa, verdictul va aduce o suspendare de minim un an, care o va ține pe Simona în afara tenisului pentru următoarea perioadă“, a scris Rothenberg.

Ben Rothenberg, un nume respectat în tenis
Ben Rothenberg, un nume respectat în tenis

Mai departe, acesta a venit cu niște comentarii suplimentare, criticând noua strategie adoptată de Simona și echipa ei, cu atacuri repetate asupra ITIA și ITF.

Halep a sfâșiat, din nou, ITIA pentru amânarea audierilor și nu sunt convins că aceasta e cea mai bună strategie. Înțeleg frustrarea unei sportive de peste 30 de ani, care pierde timp prețios, dar, dacă aceste amânări sunt din cauza găsirii unor noi probe, ele sunt corecte. Altfel spus, sunt atât de multe necunoscute în acest caz, în continuare, și ele includ și motivele din spatele acestor amânări. Oamenii nu trebuie să ia în considerare doar protestele făcute de acuzat, în astfel de cazuri. Ceea ce pare că se întâmplă acum“, a scris jurnalistul american.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite