Halep dezminte logodna cu Toni Iuruc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a dezminţit, duminică seară, într-o postare pe contul ei de Facebook, presupusa logodnă cu iubitul ei Toni Iuruc.

"Contrar ştirilor din mass-media română, vreau să confirm că nu sunt nici logodită şi nici nu am stabilit data nunţii", spune Halep.

"Înţeleg că trăiesc o viaţă care mă pune în atenţia publicului, însă zvonurile privind viaţa mea privată sunt nereale şi dezamăgitoare, aşa că vreau să-mi informez fanii prin acest mesaj că zvonurile sunt false", a precizat campioana din Constanţa, adăugând că va anunţa "negreşit orice ştiri fericite despre o viitoare logodnă".

Jurnalistul Decebal Rădulescu a anunţat, sâmbătă seară, la Digi Sport, că Simona Halep s-ar fi logodit şi chiar ar fi stabilit şi data nuntei, în septembrie 2020, după încheierea turneului de la Flushing Medows.

Ce a spus Decebal Rădulescu?

*În acest moment, la Club Riva (Cafe del Măr) din staţiunea Mamaia are loc petrecerea de logodnă a Simonei Halep cu Toni Iuruc. Totul a fost ţinut la strict secret. În tradiţia machidonilor , evenimentului de acest gen i se mai spune: „se dă semnul“.

*Viitorul ginere i-a oferit inelul de logodnă Simonei, iar apoi a păstrat obiceiul şi i-a cerut-o ca soţie pe Simona tatălui ei, Stere Halep.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite