Grecii au tăiat în carne vie în cazul Răzvan Lucescu: suspendare drastică pentru antrenorul lui PAOK

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Etapa trecută, în timpul duelului AEK Atena – PAOK Salonic, scor 1-1, meci din etapa a 8-a, Răzvan a răbufnit, cum nu o mai făcuse de foarte mult timp.

Răzvan Lucescu. FOTO: Arhiva Adevărul
Răzvan Lucescu. FOTO: Arhiva Adevărul

Pe teren, pe lângă protestele sale de pe margine, el s-a certat cu argentinianul Érik Lamela, fotbalistul celor de la AEK. Românul a fost acuzat că ar fi încercat să-l scuipe pe Lamela! Asta după ce argentinianul ar fi aruncat spre tehnicianul celor de la PAOK cu o rolă de leucoplast. Acest incident a fost anchetat, pe baza probelor video, de forurile fotbalistice din Grecia. Cu acest prilej, s-a verificat și dacă Lucescu jr a făcut, într-adevăr, gesturi provocătoare spre fanii gazdelor.

Din păcate, problemele lui Răzvan au fost agravate și pentru că a avut un conflict, după meci, cu George Kosmas, vicepreşedintele clubului AEK Atena.

Deși, la un moment dat, s-a vorbit inclusiv despre o suspendare de 6 luni pentru fostul selecționer al României, astăzi, verdictul a fost mai blând. Potrivit Digi Sport, Lucescu jr a primit o amendă de 7.500 de euro, plus o suspendare de patru meciuri. Drept urmare, PAOK va fi fără antrenorul principal pe bancă în partidele cu Heraklion (campionat), Aigaleo (cupa), Lamia (campionat) și Olympiakos (campionat). Ultima întâlnire reprezintă cea mai mare pierdere pentru Lucescu jr! Echipa sa, aflată în lupta pentru titlu, ocupă locul 2 după opt etape.

PAOK Salonic are 17 puncte, fiind la egalitate cu liderul Aris Salonic. Pe 3 și 4 se află AEK Atena (15 puncte) și Olympiakos (15 puncte).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite